I Stock 844057778

Uk & Puk wordt vernieuwd!

Maak kennis met Uk & Puk 2.0, dat per 1 februari 2025 beschikbaar is. We zijn hard aan het werk om dit programma voor de allerkleinsten te vernieuwen met maar liefst 10 gloednieuwe thema's. Daarnaast introduceren we een nieuwe gebruikswijzer. We zijn bovendien bezig met de hernieuwde erkenning door het Nederlands Jeugdinstituut (NJi). Blijf op de hoogte en ontdek binnenkort alle nieuwe mogelijkheden!

De vernieuwde versie van Uk & Puk brengt een aantal significante veranderingen met zich mee. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de oude en nieuwe thema’s? Hieronder zetten we de belangrijkste vernieuwingen op een rij.

Een actuele update

  • De thema's zijn actueel en sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen 0-4 jaar.
  • De vernieuwde Uk & Puk sluit aan bij de meest recente aanbodsdoelen van het SLO. Dit betekent: je werkt aan meer dan de vier ontwikkelingsgebieden.
  • Alle interactievaardigheden zijn verwerkt, waardoor je ieder kind optimaal kunt betrekken.
  • De meest recente wetenschappelijke kennis en inzichten op het gebied van het jonge kind zijn verwerkt.
  • Je vindt vernieuwde suggesties voor spel en spelbegeleiding.
  • De activiteiten sluiten direct aan op de dagelijkse routines van de kinderopvang en/of voorschool.

Wat is nieuw?

  • De krachtige werkwijze Opbrengstgericht werken in 4D (data, duiden, doelen en doen) heeft een prominente plaats gekregen.
  • Naast de vier basisdomeinen taal, rekenen, sociaal-emotionele ontwikkeling en motoriek, is er nu ook aandacht voor kunst, cultuur, natuur, techniek en digitale geletterdheid.
  • Inclusie en diversiteit zijn belangrijke uitgangspunten. Er is een concrete en structurele verbinding naar Vreedzaam voor de kinderopvang.
  • Ieder thema biedt kern- en keuze-activiteiten, die je als professional naar eigen inzicht kan inplannen op het vernieuwde planningsformulier.
  • Ouderbetrokkenheid heeft een vaste plaats in ieder thema.

Bekijk de demokatern

Schermafbeelding 2024 09 25 om 09 43 22

Meest gestelde vragen

Uk & Puk 2.0 is vanaf 1 februari 2025 beschikbaar voor slechts €299,- (inclusief btw). Bij deze prijs krijg je toegang tot 10 vernieuwde thema's en een gebruikswijzer. Vanaf de lancering op 1 februari kun je direct aan de slag met de eerste 5 thema's en de gebruikswijzer. De overige 5 thema's volgen in juli of augustus. Zo kun je zonder onderbreking verder werken.

De omruilregeling biedt gebruikers van het huidige programma Uk & Puk de mogelijkheid om met korting over te stappen naar de vernieuwde versie Uk & Puk 2.0. Deze nieuwe versie bevat 10 nieuwe thema's en een gebruikswijzer.

Je komt in aanmerking voor de omruilregeling als je het huidige programma Uk & Puk in 2023 of 2024 hebt aangeschaft. Deze regeling geeft je recht op korting bij de aanschaf van Uk & Puk 2.0.

De hoogte van de korting is afhankelijk van het moment waarop je het huidige Uk & Puk-programma hebt aangeschaft. Aanschaf tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023: 35% korting. Aanschaf tussen 1 januari 2024 en 31 december 2024: 50% korting.

Deze informatie volgt nog. Meld je aan via onderstaande knop, dan houden we je op de hoogte.

Puk3a

Vernieuwde samenwerking met uitgeverij Zwijsen

De CED-Groep heeft als auteur altijd de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor Uk & Puk gedragen en verzorgt daarnaast al jaren succesvol de trainingen. Met de nieuwe samenwerking breiden we onze rol uit door ook als uitgever van de vernieuwde Uk & Puk op te treden. Hierdoor wordt de CED-Groep de exclusieve aanbieder van deze vernieuwde versie en de bijbehorende ondersteuning. Je vindt dan ook de vernieuwde Uk & Puk en gerelateerde producten straks in de webshop van de CED-Groep.


Op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang informatie over de voortgang van de vernieuwde Uk & Puk.
Logo in rondje

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten rondom de vernieuwde Uk & Puk? Neem direct contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen.

Direct contact
x